Tule sügist otsima

Liikluspolitsei pargis

Õmbluse tegemine
Tule sügist otsima oli selle aastase sügisese matka nimetus mis oli korraldatud Keila Naiskodukaitse jaoskonna poolt. Ürituse pea eesmärk oli võõrastele tutvustada Keila sügisest ilu ning seda värskes õhus nautida. Raja pikkus oli umbes 8 kilomeetrit ning raja peal oli 8 erinevat punkti milles tuli midagi täita. Esimese punktis tuli ära arvata mis liikluspolitseiniku asend tähendas mida ning alles siis said läbi parki. Pargis ootas juba järgmine ülesanne varemete juures, kus oli 10 erinevat kotti ning igas kottis oli midagi erinevat ning pidid selle sees oleva asja ära tuvastama. Sealt sai vihje, et tuleks minna parki kus ootab paviljoni juures järgmine ülesanne. Paviljonil oli ülesanne leida sõnarägastikust võimalikult palju jaoskondi mis asuvad Harjumaal. Sealt liikusime edasi kus oli meditsiiniline ülesanne.

 Üks pidi täitma lünkteksti, teine pidi peatama kaela verejooksu ning üks pidi õmbluse tegema.  Sealt läksime edasi tankimäele kus ootas meid ees takistusrada mille pidime läbima kõik, kas siis munadega, õunakorviga või lapsekäruga. Peale seda läksime rõõmu juurde kus pidime panema kokku hakkliha masina, seda paar korda väntama tagasi lahti võtma, selle järgseilt juhatati meid rongijaama juurde kus pidime edastama sõnumi Keila nimest aastal 1241. Siis juhatati meid tagasi Aia tänavale kus olimegi lõpusirgel. Võistlus oli päris lõbus ning me isegi edestasime eelviimast tiimi kuigi nad said 10 minutit edumaad.

Ühe noorkotka arvamus: Täna kõndisime 8 km. See oli päris lõbus. Seal oli 12 gruppi. 8 punkti oli ja igas punktis pidi midagi tegema. Me kondisime Keilas ringi.Meie ees oli üks grupp ja peale neid me olime viimased.Me jõudsime nendest ette,sest nad käisid vetsus. Nad jõudsid lõppu peale meid mingi 30min. Seal oli väga lõbusaid ülesandeid. Minu arvates see oli lühike maa.


Kommentaarid