Noorkotkaste ja Kodutütarde koondus 22.01.18


Koondus toimus meil Keila  koolimajas  nagu tavaliselt. Eriline oli  see, et seekord viis koondust läbi  noorkotkas Andreas Malinin ja tema abiline Kristjan Rapp.
Koondust harjutasime rivi ja muidugi ka vasakut ning paremat poolt, mis meil kahjuks koguaeg natuke sassi läks. Kuid nagu öeldakse - harjutamine teeb meistriks.
Muidugi ei puudunud koondusest ka natukene mäluharjutamist. Seda  tegi Kristjan . See oli omamoodi ja eks ikka sai ka nalja natuke. Ülesandes oli vaja meelde jätta niipalju asju kui suutsime. Kokku oli asju 15 asja . Neid sai veidi aega vaadata ja siis  kaeti asjad rätikuga ning me pidime mälu järgi üles kirjutama palju meelde oli jäänud. Puudujäänud esemete eest pidime tegema kätekõverdusi. Selles olid kõik väga tublid, kuigi mõne kätekõverduse kohta arvas Kritjan, et  see ei ole piisavalt madalal.
Kolmandaks harjutuseks oli küsimustele vastamine.
Osad kodutütred ja noored kotkad tegevusest osa ei võtnud. Mitte et nad oleks laisad olnud, vaid neil oli teine ülesanne- teha 6. järgu testi.
Koonduse lõpus said meie noorkotkad Andreas ja Kristjan kätte oma  eelnevalt välja teenitud koka erialamärgid. Palju palju õnne ka meie poolt!!!








Eleanora Lanina

Kommentaarid