Karnevalikaunistuste töötuba 6.01.2018

Kolmekuningapäeva laagri jaoks said Kodutütred Gelli ja Sonali ülesandeks korraldada töötuba kaunistuste meisterdamiseks ning ruumid  nendega ka dekoreerida.
Töötoa ettevalmistamiseks oli nädal aega  ning ette olid antud ka materjalid mida on võimalik kasutada.
Sonali: Tehtud laagri töötuba laabus kenasti kuigi vahel oli probleeme aga saime töö ikka tehtud. Kaunistused mida üles panime jäid kenad kuigi osad tulid ära, sest olime pannud need liiga liikuvasse kohta. Halb oli see et meil oli ainult kaks  kodutütart  aga nendega sai ka tehtud töötuba korralikult!
Gelli: Me tegime kolmekuninga laagris Sonaliga väikestele meisterdus töötoa. Ettevalmistusega me tegelesime isegi öösel, sest nagu näha on meil öösel hea mõtlemine. Töötoas oli meil ainult 2 nooremat  kodutütart Eva ja Jette , sest teised olid matkal. Nad olid mõlemad väga aktiivsed ja meil oli hea koostöö. Kaunistused tulid välja väga kenad. Paljud kaunistused kukkusid laagri ajal kahjuks maha.
Kokkuvõttes oli töötoas lahe ja sai palju nalja.
Kodutütred said väga hästi oma ülesandega hakkama ning muutsid ruumid eriilmeliseks ja pidulikumaks. Hästi õnnestus noorte juhendamine ka keerulisema voltimisülesande juures.
Tüdrukud tegid töötoa  kohta eelnevalt ka kirjaliku plaani.
Gelli kirjutab: Õppisin sellest, kuidas läbi viia töötuba ja nägin kui palju vaeva ettevalmistus tegelikult nõuab.
Kodutütred Gelli ja Sonali taotlevad laagrikorraldaja erikatse märki.




Kommentaarid