Talvine matk

 

Laupäeval 16.jaanuaril kell 11 hommikul alustasime  interaktiivse orienterrumisega Keila  Keskpargist. Kokku saime purskkaevu juures. Muidugi  külmaga ( -10 kuid tajutav tuulega -15) purskkaev ei tööta kuid selle asemel on tehtud vahva  tuledega kaunistus.

 
Ilm oli mõnusalt valge ja oli tore üle hulga aja ka päriselt kokku saada.Kõik olid hakkamist täis ja  heas tujus 
Matkamäng oli selline et vaja saada kätte teatud punktid ja vastata punktides küsimustele. Oi kui palju oli neid küsimusi ja  selliseid millest polnud  kuulnud , enamus puudutasid ajalugu. Matka masruudi ja küsimused oli ette valmistanud Keila Noortekeskus.

 Küsimustele vastates saime  uusi teadmisi , see oli väga arendav. 
Marsruut viis läbi terve Keila ning teekonna pikkuseks oli öeldud et tuleb 13 km aga lõplikuks teepikkuseks tuli 18 km .  Kui sinna veel lisada kohaletuleku teekond, saab päris viisaka matkapikkuse talvistes tingimustes.
Oi kui kaunid vaated meil teel olid !
 
Sellist vaheldust oli tõesti väga vaja hetke olukorda arvestades. On ju enamus sunnitud distantsõppele  ega saa käia trennides.
 Oli jälle väga tore kohtuda oma kaaslastega ja toimetada ja viibida värskes õhus. Meil  oli oma 4 käpaline valvur Alfa kaasas  kes  kontrollis kas kõik ikka alles ja vajadusel utsitas  natukene  kiiremini liikuma.
 Õnneks kõik jõudsime ilusti tagasi.  Olime tublid tegime mängu ilusti läbi. 

Kommentaarid