Meie tegevuse tutvustamine linnalaagrile.


Oi, kui pisikesed nad on!!!

Selline oli reaktsioon kodutütarde ja noorte kotkaste poolt kui meile saabus külla Hiirekese mängutoa linnalaager. Linnalaagris oli 18 last vanuses 6 kuni 11 aga enamuses neist esimese –teise klassi tüdrukud, üks noormees kogu seltskonnas. Kõigile külalistele oli see esimene kokkupuude kodutütarde ja noorte kotkastega. Külalised võtsime vastu rivistuse ja tervitusega.

Seejärel läks võistlus lahti. Keila rühmade liikmed olid ette valmistanud 6 väljakutseid pakkuvat
tegevuspunkti.

1. Hüppenööriga hüppamine aja peale. Aega oli 5 minutit ja kokku loeti tiimi ehk lahingpaari tulemused.

2. Puzzle kokkupanek osutus oodatust tunduvalt keerulisemaks nii et 5 minuti jooksul ei saanud ükski meeskond 24 tükilist puzzlet kokku. Ülesanne oli seetõttu keeruline et polnud teada millise pildi kokku peaks saama.

3. Vihmariiete selgapanek aja peale. Vot oli seal alles pusimist! Jakil oli palju trukke ja püksid olid hiigelsuured ( rühmajuhi garderoobist).Nalja kui palju. Lõpuks pidi veel seljakoti ka selga vinnama.

4. Magamiskotti pugemine. Eksole- mis keerulist seal siis on... Aga magamiskott oli nn vana rootslane- poole maa peale nööpidega ja alt hoopiski lahti ei käi... Ja uuesti kokku ka pidi veel rullima...
Meditsiiniülesanne

5.Meditsiiniülesandes tuli kokku viia vigastus ja esmaabivahend. Kui plaastrit teadsid kõik siis ülejäänuga juba nii hästi hakkama ei saadud. Arutasime koos läbi ning mõnda asja ka proovisime kasutada. Loodetavasti on nüüd kõigil meeles kolme K reegel nihestuse, väänamise või põrutuse korral: Külma, Kinni, Kõrgemale.

Viimaseks ülesandeks olid noorkotkad ehitanud takistusraja mis nõudis nii osavust kui kiirust.Sai pugeda ja roomata ja nööri mööda liikuda.
Takistusrada


Peale sportlikku tegevust algas lõkke tegemine. Tiku tõmbamine polegi nii lihtne kui oled seda teinud vaid paar korda elus. Ühest tikust lõket süüdata ei õnnestu igakord ka asjatundjatel mitte. Lõke süüdatud, oli aeg vorste ja vahukomme grillida. Eine värskes õhus maitses kõigile.

Lõpetasime rivistusega, tänasime külalisi ja korraldajaid ning jagasime suveniire ja flaiereid et noored teaks kuidas meid leida.

Kommentaarid