Vabatahtlikuna Ironmanil



3.augusti   varahommikul kell 06.30 startis IRONMAN Tallinna täispikk triatlon, millele on registreerunud üle tuhande osaleja. Võistlus algas 3,8 km ujumisdistantsiga Lennusadama juures. Sellele järgnes kahes ringist koosnev rattadistants 180,2 km, mis viib osalejad pealinnast välja ümbruskonna asulatesse. Maraton 42,2 km koosnes neljast ringist ja finiš on Vabaduse väljakul.
Raske jõuproovi võitis norralane Mikal Iden ajaga 8:19.54. Meeste klassi teisena lõpetas endine kahevõistleja Rauno Pikkor (8:49.52).



  Keila  noored käisid abiks vabatahtlikena raja ääres ja turvameeskonnas.
Osalesid Gelli, Hendrik, Marcus Andreas ja Kuido.

Gelli kirjeldab oma  kogemust :
    Minu päev algas täna kell 04:45 äratusega. Läksin kultuurimaja ette ning sealt bussi peale, et sõita meie sihtpunkti. Me olime Hüüru toidupunktis ehk jagasime tee ääres jooki/toitu. Ülimalt äge oli rattureid seal ergutada ning toetada. Eriti tore oli siis, kui rattur sai meilt pudeli koos joogiga kätte ning pigistas seda pudelit nii kõvasti et meile pritsis kõik see spordi jook peale 😀 Kuid no kuna neil oli kiire hoog sees siis üsna mitmed ei saanud meilt pudeleid kätte kuna nad ei suutnud haarata ja siis pudelid kukkusid maha ja hakkasid lekkima 😕 ühesõnaga. Oli väga tegus ja äge päev.  Julgustan kõiki KT ja NK ka järgmine aasta osalema sellisel üritusel!

  Hendrik oli vabatahtlikuna samas punktis ning räägib oma päevast sedasi:
Ühe sõnaga öeldes oli üritus ÄGE. Olin Hüüru JP-s esimese spordijoogi jagamise laua juures. Olin seal abiks Ämarist tulnud sõjaväelastele, kes samuti vabatahtlikud olid. Täitsin spordijookide pudeleid, andsin neid vabatahtlikele, kes need sportlastele andsid, korjasin prügi (tühjad pudelid, energiabatoonide paberid jms) ja ergutasin plaksutamisega jalgrattureid. Nägin üht sportjalgratast lähemalt, kuna üks sportlane kukkus. Kukkumist ma ei näinud. Meie juurest võeti ratas bussi peale. Paar sportlast vajasid Hüürus abi. Ühel oli külm ja vajas kiirabi, ühel pumbati rattakumme. Täitsa põnev oli vaadata sport tandemjalgratast millega nägemispuudega sportlane sõitis. Ja uskumatu kui kiitesti sõitis esimesel kohal olnud mees - Mark, nr 103.

 Aitäh meie tublidele kes aitasid  võistluse kordaminekule kaasa ning esindasid Keila rühma vabatahlikena.




Kommentaarid