Käsmu merepäev.

27.04 Hommikul kogunesime Keilas Mäe tn 2 maja juures et alustada meie ülihuvitavat päeva. Me sel hetkel ei kujutanud ette, et see päev saab olema omaette lahe ja kogemusterohke.
Muidugi on meie rändamised alati väga lahedad.
Alustasime hommikul kella 8.paiku oma sõitu. Bussis oli ka lõbus saime jutustada ja mängida. Kohale jõudes tervitas meid Robert Kallasmaa ehk merekooli ``Viiger`` instruktor. Ta näitas meile kuhu same oma asju panna ja jätta mingiks ajaks niikaua kui me ise tegeleme muude toimetustega.
Esimese asjana kõik läksid uudistama suurele kivile. See oli nii lahe.Kivile pidi ronina redeliga ning see oli umbes 5 m kõrge,
Samuti oli meiega kaasas ka Iivi kes aitas Pille-Riinil valmistada meile süüa. See oli nii hea lõkkel valmistatud ka . Natukene hiljem saime ka instruktsioone kuidas tuleb paadiga sõita ning kuidas tuleb aerutada. Seda me muidugi saime aerutades ka merekool Viigri Õpilastele teha vastutegevust.
Külastasime ka Käsmu muuseumi. Seal oli palju erinevaid asju . vanadest kilukarpidest kuni reaalsete kalalaeva väiksemate mudeliteni välja. Muidugi olid veel igasugused püügi riistad nt: hülgeõng kui ka erinevate kalade õnged ja muud vahendid.
Päeva nael oli see , et saime teha raadiosaatjatega orienteerumismängu. Meid jagati 2 rühma ning igast rühmast oli 2 kaptenit kes said / pidid juhendama oma rühma liikmeid leidma konkreetsed tähised. See oli ka väga lahe . Ilm oli ka väga ilus. Aitas teha meie olemist palju lahedamaks.
Kuid kahjuks päev läks nii kiirelt mööda et oli juha õhtu käes ning me pidime hakkama koju tagasi minema.

kirjutasid Eleanora ja Christopher




Kommentaarid