PITKAKESE MATK KEILAS.


 17. Veebruar tegime meie oma Pitkakese matka.
 See oli omaette väljakutse. Ilm oli  väga ilus mis meelitas välja jalutama ja nautima aga teekate oli kohati hullem kui liuväli.
Meile kui lastele see meeldis- lahe, saab liugu lasta. Kuid täiskasvanutele oli  natukene raske  ennast püsti hoida.
 Kella 11 neks kogunesid  matkalised Kaitseliidu Keila maja juurde.Alustasime rivistusega ja tervitasime läbi telefoni naiskodukaitsjaid , kes olid Pitka matka 20 km läbimas. Matkalised jagati  7 ks meeskonnaks- osad alustasid punktist 6 ja teised alustasid punktist 1.
Pitkakesel oli meil antud kaart kus olid punktid mis oli vaja läbida ja ülesanded , mis  vaja ära teha.  Igas punktis oli ülesanne. Väga huvitavad punktid olid... me panime puzzle kokku, panime eesti hümni sõnad õigesse järjekorda, käisime Harjumaa muuseumis, pildistasime kindlaid mälestisi ja lugesime liiklusmärke





6 punkt vist oli tehtud ka nipiga. Kuna oli küsitud mitu 3 nurkset liiklusmärki  on. Meie leidsime neid ikka mitu sest seal oli ju ka ajutine märk künklik tee. 
 Matk meile  väga meeldis ja loodan et meeldis  ka teistele osalejatele. Tagasi jõudes  said osalejad küpsiseid ja kuuma teed juua.
Kõigi vahel loositi välja auhinnad.
Nii lõppes meie ilus matkapäev.

Eleanora ja Christopher Robin

Kommentaarid