LUURERETK 2018 20.-22.04.18


Kohale jõudes oli tore tuttavaid nägusi tervitada ning hakata valmistuma pikaks teekonnaks. 

Võistkondi oli 35 ja meie lootsime rajale minna 15dikena  Tänu viktoriini headele tulemustele me seda ka saime. Erilist ärevust nagu ei olnudki, üritasime magada, kuid ega seegi väga välja tulnud.

Kahe paiku öösel oli meie start, kõik läks suurepäraselt kuni kuuenda punktini, milleni me õigeks ajaks ei jõudnud. Poolel teel sai tahke pinnas otsa ja pöördusime metsa, kuid seal olid iga 50 meetri järelt kraav, mida pidime ületama. Tähelepanu juhin sellele, et metsa lõpuni oli veel mitusada meetrit ja aega punkti jõudmiseks oli väga väga vähe. Helistasime ja küsisime staabist nõu, et mida edasi teha. Kuuldes, et meil on seni hästi läinud, pidime siiski pingutama, et tulemusi kõrgel hoida. 

Arvan, et see oli hetk kogu teekonna vältel, kus kogu meeskond pingutas väga väga kõvasti. Kui tee nähtavale tuli hakkasid kõik jooksma, kuid punkti me sealt ei leidnud. Jooksime edasi lootes, et leiame punkti. Kõndisime umbes 700 meetrit edasi ning seejärel helistasime staapi ja ütlesime, et ei leia punkti üles. Meile öeldi, et peame selle 700 meetrit tagasi kõndima ja veel edasi minema, kuna punkt on teisel pool. Seega olime koguaeg vales suunas liikunud. See viis motivatsiooni väga alla. Sealt edasi läks meil õnneks suurepäraselt. Jõudsime igale poole õigeks ajaks ja jalad olid kuivad.

Viimased punktid olid väga väsitavad. Pingutasime ka lõpujooksul kõik väga ning see oli seda väärt. Viimases punktis, kus pidi lahendama salakirja tõi meile - 120 karistuspunkti. See, aga viis meid 19ne punkti vähemusega teisele kohale. Kuid tegelikult teame, et oleme esimesed, sest see salakiri polnud tegelikult neid punkte väärt. Meie koostöö oli suurepärane ja pingutused kõike väärt.

Võistkonda kuulusid Leilale lisaks Paldiski rühma kodutütred Greete Maasikas, Marleen Taimsaar jaBirgit Tomson.

Võistlkond saavutas väga tubli 2. koha.




Koostas: 
Leila Meister

Kommentaarid