Harjumaa jüripäeva kompleksvõistlus Keilas 15.04.2017

Selle aastane jüripäeva kompleksvõistlus toimus Keilas. Võistlusest võttis osa üle 200 noore.

Korraldajad oli teinud kaks rada, Üks rada suurematele ning teine rada väiksematele Kodutütardele ja Noorkotkastele.

Nagu ikka algas päev rivistusega, mina ja Leila viisime läbi virgutusvõimlemise ning seejärel heisati lipp ja saadeti väiksed Kodutütred ja Noorkotkad rajale.  Varsti said ka suuremad Kodutütred ja Noorkotkad rajale minna. Läbiti esimesed punktid ning seejärel saime süüa. Söök, nagu alati, oli väga maitsev.
Pärast söömist läksid meeskonnad rajale tagasi ning läbisid kõik punktid. Kuna suurematel oli vähem punkte kui väikestel, siis pärast seda, kui suured olid oma raja läbi käinud, tehti meile miiniõpet.
Seejärel oli natuke vaba aega, kus saime niisama olla ja teiste noortega suhelda.
Õhtu lõpetas lõpurivistus ning autasustamine.

Mulle isiklikult selle aastane suurte rada väga meeldis. Ülesanded olid väga elulised. Näiteks tuli elektriskeemi järgi ära ühendada akuga pasun ja tiivik, tuli anda esmaabi, AK4 ehitust tuli teada, pidi oskama auto rehvi vahetada, teada topograafia märke ja veel palju muud.

Keilast osales kokku viis meeskonda. Kahjuks ühtki medalikohta sellel aastal küll ei tulnud, aga ega see võit ei olegi nii tähtis, peamine on osavõtt. Peamine on saada uusi kogemusi, et ükskord ka suure kogemusepagasiga võit koju tuua.

Algrivistus
Pildi autor: Maarit Bärenson

Lipu heiskamine
Pildi autor: Maarit Bärenson

Pildi autor: Maarit Bärenson

Triinu

Kommentaarid