Kaitseliidu Seiklushoov 13.08.

Laupäeval, 13.augustil toimus Keila Hoovilugude päev, mis oli sel aastal pühendatud Suveolümpiale. Ka sel aastal osales hoovilugude päeval Kaitseliidu Seiklushoov mida korraldasid Kaitseliidu Keila kompanii, Naiskodukaitse Keila jaoskond ja Kodutütarde ning Noorte kotkaste Keila rühm.
 
Kaitseliidu Seiklushoov toimib nii:
Maja ees antakse sulle kätte paberileht millele on trükitud vastavalt sõna pikkusele numbrid.
Selleks, et sõna täis saada ja loosis osaleda, pead sa käima hoovis ringi ja otsima erinevad numbreid. iga numbri juurest leiad sa uue sõna või tähe, mille paned sa vastava numbri taha kirja.
Samal ajal aga tuleb kaasa teha laskmises, kiirusülesannetes jms.
Inimesed saavad nautida ilma, värsket õhku ja head sööki ning samal ajal tutvuda meie tegemistega.
 
 Ettevalmistused kestsid nädalaid. Tublimad noored Triinu, Leila, Raiko ja Käti käisid veel viimasel nädalal kõvasti rabamas. Valmistati ette erinevad ruumid majas, valmistati plakateid, planeeriti õue paigutusi, küpstetati kõvasti muffineid ja mehed käisid muru niitmas ning telke püsti panemas.
 
Laupäeva hommikul oli tegemist palju. Maja oli korraldajatest täis juba kell 7.30 hommikul, kuigi Seiklushoov avati alles kell 10. Hommikul pandi püsti viimsed telgid, valmistati hommikusööki, pandi püsti välikatel millel keedeti vett ja küpsetati pannkooke. Külaliste vastuvõtuks pandi valmis ka pisike pood, kus sai osta Kodutütarde ning Naiskodukaitsjate valmistatuid muffineid, kooke jms. Enne hoovi avamist toimus ka ava
 
Vihma sadas ja ilm oli veidi jahe, kuid sellele vaatamata valmisid pannkoogid katlapeal, rahvast oli, lasti relva, visati õppemiini ning mängugranaate, joosti takistusrajal ja tehti palju muud.
Kõik kohalviibijad olid tublid ja kõik korraldajad samuti.
Täname veel Iivit, Robertit, Markust, Aavot ja otseloomulikult Pille sind, sest ilma sinuta ei oleks me seal olnud.
Täname Priit Luuret, kes terve päeva töötas ja samuti ka Mart Arrakut kes pilte tegi ja mehed jalule ajas.
Kohtume järgmisel aastal!
 
 
Välikatel
Avarivistus
Kodutütarde pood
 
Avarivistus
 
 
 
 
 
 

Kommentaarid