Maakaitsepäev 23.06. Padisel.

23.06. toimus Maakaitsepäev Padisel, kus osalesid malevkonnad üle Harjumaa. Peale Kaitseliidu osalesid veel Politseiüksused ja paljud teised. Päev algas suve kohta üsna varakult. Buss sõitis välja juba 10 minutit enne kümmet. Padisele kohale jõudes oli näha tohutut suurt hulka kaitseliitlasi. Oli väikseid kodutütreid ja noorkotkaid ning ka väga palju kogenud kaitseliitlasi. Sättisime veel korda oma vormid ja siis hakati meid paraadiks ette valmistama. Paraadil osalesid kõik noored ja veidi vanemad kellel vorm seljas oli. Ka Keila rühmast osalesid kõik kohaletulijad marsis.
Ilm oli tol hetkel üsna palav aga see ei takistanud meid marssimast.
Marssima ei pidanud väga kaua. Peale marssimist käisime Naiskodukaitse telgis suppi söömas, mis maitses nagu alati imehästi. Peale seda oli meil veidi vaba aega. Vaba aega sisustasime sellega, et otsisime kodutütar Karoli kotti, mis oli kusagile Padisele ära kadunud. Keegi ei teadnud kus see olla võib ja ülejäänud rühmaliikmete asjade juures seda ei olnud. Poole tunni pärast algas pidulik koondus ja selleks ajaks ei olnud ka Karoli kotti leitud.
Pidulikul koondusel võeti algselt vastu uusi kodutütreid ja noori kotkaid. Noori oli tohutult palju ja väga hea oli näha, et paljud noored tahavad meiega liituda. Kui kõikide rühmade noored olid vastu võetud, tunnustati tublimaid noori, kellele jagati kätte järgukatsete märgid ja erialamärgid. Keila rühmast saadi kokku 12 järgukatse märki ja 10 erialamärki. Tuleb tunnistada, et olen Keila rühma üle üsna uhke. Kui noored olid tunnustatud, tänati veel paljusid noortejuhte.
Piduliku koonduse lõppedes otsustasime, et otsime veel veidi Karoli kotti ja veidi aja pärast oli see ka leitud.
Järgnes bussisõit koju.
 
Võeti vastu uusi liikmeid Keila rühmast
Noored kotkad paraadil
Kodutütred paraadil
 
 
 

Kommentaarid